Filosofien bag Body sds

Body sds er forkortelsen for Body Self Development´s System – et af verdens mest effektive behandlings- og træningssystemer designet til det moderne menneske. Med erfaringsgrundlag helt tilbage til 1950 har denne behandlingsform med succes ændret livet for mange.

Behandlingsformen er ikke ‘blot massage’. Den har fokus på kropsterapi, selvudvikling, sundhed og velvære.

En behandling kan starte med en kort samtale, hvor vigtige problemstillinger drøftes.

Behandlingen arbejder med idéen om det hele menneske, at der er en sammenhæng mellem fysik og psyke, og at traumer og uhensigtsmæssige følelser kan sætte sig i kroppen.

Behandlingsformen bygger på en lang række gennemprøvede teorier og håndgreb. Teknikken mestres igennem en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body sds´ aku- og zonetryk.

Den unikke kombination af Body sds metoderne sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

 Kilde: http://www.body-sds.dk/