Hvem er jeg?Jeg er født i 1975. Jeg blev uddannet ved Body sds i København i september 2013 som kropsterapeut og Body sds grundtrænings instruktør.

Jeg stiftede bekendtskab med Body sds behandlingsformen for første gang i 2010, da jeg havde fået konstateret en begyndende diskos prolaps af en kiropraktor og gik til kiropraktor behandling tre gange ugentligt. Desværre lod behandlingerne ikke til at hjælpe mig, og da en kær kollega foreslog mig at prøve Body sds bestilte jeg tid med det samme, da jeg var desperat. Min begyndende diskos prolaps og medfølgende kramper ud i venstre arm og hånd forsvandt på to behandlinger! Jeg var solgt, jeg ville bare lære at kunne hjælpe andre mennesker på samme måde, og et halvt år efter startede jeg på den rejse der endelig har vist mig hylden jeg hører til på – der hvor jeg skal arbejde med mennesker og hjælpe andre – men rejsen er ikke slut, den fortsætter, og jeg lærer noget nyt hver gang jeg har en ny klient på briksen.

Jeg er oprindelig cand. scient.geografi – kandidat med speciale i affaldshåndtering fra Geografi Københavns Universitet.

Ved siden af mit erhverv som kropsterapeut har jeg en webshop, hvor jeg sælger specialstoffer. Hvis du er nysgerrig, så kig ind her: AlbaStuff